به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اردشیر شهرکی افزود: یکهزار و ۶۰۰ هکتار از سطح باغهای سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۹۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی بیان کرد: برداشت این محصول تا اواخر تیر ماه در سیستان و بلوچستان ادامه دارد. امسال پیشبینی میشود ۹ هزار تن زردآلو در این استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عمده شهرستانهای تولیدکننده زردآلو را خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد و افزود: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، شاهرودی و ارقام محلی است.
نظر شما